[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Lajmëim: Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon Akademi përkujtimore për Hero Sali ÇeajLajmrohen gjithë të interesuarit se Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon AKADEMI Përkujtimore për Hero Sali Qekajn. Akademinë e organizojmë me daten 05.05.2019(e dielë). Për adresen do njoftoheni me një njoftim shtesë ditët në vijim. Në këtë Akademi do shfaqet nëpërmjet Prjektorit një dokumentar për Hero Sali Qekqjn, nje intrvistë e dhënë pas luftes nga President Rugova per Heroin, si dhe materiale tjera. Janë të ftuar edhe përfaqsues nga LDK-në Kosovë dhe Mergatë,si dhe musafirë tjerë nga Institucionet e Kosoves. Ndjehemi mirë nëse nderoni këtë Akademi me pjesëmarrjen tuaj. Të interesuarit për ndonjë pikë artistike të kontaktojnë përfaqsuesit në meset e tyre për shkaqe të pregaditjes së skenarit të pakten dy ditë para mbajtjes së Akademisë. NRW.-20.04.2019, më hollësisht mund të informoheni në tel.015168448693 -Jakup Gërguri, 0157731072332-Enver Musa ,si dhe te përfaqsuesit në meset tuaja.

Menu Title