.
×

Luana dhe Marina: Burrat e shtetit shumë serioz po vijnë te ti Kosova jemDyshja karakteristike Marina Vjollca dhe Luana Vjollca, këto ditë po e shijojnë kryeqytetin e Kosovës Prishtinën.

Kështu Luana ka bërë publike një fotografi në rrjetin social Facebook, duke i njoftuar fansat se ato po vijnë në Prishtinë.

Si mbishkrim në këtë fotografi ato kanë thënë, “Burrat e shtetit shume serioz po vijne te ti Kosova jem”.