[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Magjia verore në ETC vjen me zbritje deri në 50%Oferta pafund me çmime Magjike. KËTË TË ENJTE, TË PREMTE DHE TË SHTUNË me datat 16,17 dhe 18 Korrik . Vera sjell Magji në ETC me zbritje të mëdha deri në 50% , Oferta me Gratis dhe shumë dhurata për konsumatorë. 

Edhe këtë vit pëveç ofertave të parezistueshme Magjia e Verore  sjell edhe Risi në shumë produkte .

Stafi I ETC është I përgatitur që të ofrojë për ju shërbime sa më profesionale që blerjen tuaj ta shëndrrojë

në kënaqësi.

VIDEO PREZENTUESE ( VENDOSET VIDEO PREZNETUESE )

Ju preznetojmë disa nga ofertat më të mira me çmime magjike në ETC  :

OFERTA ME GRATIS DHE TOP ÇMIME NË PRODUKTE USHQIMORE DHE HIGJIENIKE

TV LED 32” NGA 129 NË 89€ ( KURSE 40€) , TV SMART 75” NGA 999 NË 799€ ( KURSE 200€) , FSHESË

ELEKTRIKE SAMSUNG NGA 66.90 NË 49.90€( KURSE 17€) , LAVATRIQE TELEFUNKEN NGA 249 NË 189€ (

KURSE 60€, SET TENXHERE 12 PJESË NGA 39.90 NË 24.90€(KURSE 15€), SET PORCELANI 18 PJESË VETËM

7.99€, TIGAN NGA 4.99 NË 2.99€ ( KURSE 2€) , SET GOTA 6 COPË NGA 3.99 NË 1.99€( KURSE 2€) , SET

SHPORTA PËR BANJO 5 PJESË NGA 14.90 NË 8.90€ (KURSE 5.91€) , JASTEK LIO VETËM 1.49€, JORGAN

VEROR NJËSHE NGA 7.99 NË 4.99€(KURSE 3€) , SET ÇARÇAFA NJËSHE NGA 9.99 NË 6.99€ ( KURSE 3€),

PESHQIR VETË 0.69€ , BLUZA PËR FEMRA  3.90€, PIZHAMA VETËM 1.99€ , BLUZA PËR MESHKUJ 2.50€,

BLUZA PËR FËMIJË VETËM 1.90€

ZBRITJE NË SHUMË ARTIKUJ SEZONALE DUKE PËRFSHIRË PISHINA , AKSESOR PLAZHI , TEXTIL ,

VESHMBATHJE DHE ARTIKUJ TË KOPSHTIT.

Ofertat janë në dispozicion deri në shpenzim të sasive prandaj ejani me kohë për të realizuar  blerjen tuaj

të dëshiruar.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/32dwkY5

Apo në Faqen Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

ETC ndihmon konsumatorët të kursejnë duke blerë më lirë…

 

 

 

 

Menu Title