[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Majmunët sulmojnë laborantin dhe i vjedhin tre teste të COVID-19, frikë për përhapjen e virusitNjë grup majmunësh sulmuan një teknik laboratori dhe i rrëmbyen atij tre testet të COVID-19, duke krijuar një panik të madh në Indi. Frika e studiuesve është se majmunët do të infektojnë veten me këto teste të vjedhura, e më as, virusin COVID-19 do tua ngjisin edhe njerëzve, e kjo do të sjellë një tjetër valë edhe më të rrezikshme pandemie.

Vjedhja e pazakontë u krye në veri të Indisë, në Meerut. Majmunët shkuan dhe u fshehën në një zonë rezidenciale. Ajo që ka acaruar më shuam eprorët e laborantit, është se ai mendjen e kishte të filmonte ngjarjen, se sa të vraponte dhe t’ua merrte testet majmunëve.

Shkencëtarët thonë se majmunët mund të infektohen me COVID-19 dhe tua transmetojnë atë njerëzve.

Menu Title