[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Marigona Geci, deputetja më e votuar në Kuvendin e KosovësMarigona Geci sipas rezultateve preliminare marrë nga KKZ e komunave del se është një ndër femrat më të votuara nga lista e LDK-së dhe në Kuvendin e Kosovës hynë pa kuotë te gjinis femrore por krahas me meshkujt me vota të drejtëpërdrejta.

Menu Title