.
×

Mërgimtariti humb kuleta me para e dokumente, personi që gjen ia kthen ato!Të rralla janë rastet, kur gjërat e humbura i kthehen pas pronarit.

Së fundmi, një mërgimtari nga Kosova i kishte humbur kuleta së bashku me disa dokumente personale si dhe para.Por, 18 vjeçari Leutrim Ejupi me banim në Gjermani duhet të ndihet me fat, pasi që ato i janë kthyer brenda pak orësh pasi që i kishin humbur.