[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ministria e Shëndetësisë i kërkon Qeverisë mbi 10 milionë euro për tu ballafaquar me coronavirusinMinistri i Shëndetësisë Arben Vitia së bashku me Komitetin Koordinues dhe Vlerësues për situatën epidemiologjike për Coronavirus,  kanë përpiluar një plan të veprimit me atë së cilit kërkohen 10 milionë e 13 mijë e 253 euro, në mënyrë që institucionet e vendit të ballafaqohen në rast të shpërthimit të epidemisë.

Vitia tutje ka theksuar se plani është i detajuar dhe përfshinë të gjitha fazat e veprimin në lidhje me ballafaqimin me këtë situatë e krejt në fund parashihet edhe mbyllja e shkollave.

Menu Title