[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mjeku kosovar shfrytëzon situatën pandemike, hap klinikën private, policia ndërmerr këtë veprimPolicia ka hasur në një mjek në Klinë, derisa i njëjti ishte duke punuar në klinikën e tij private, Mjeku kosovar kështu ka rënë në kundërshtim me vendimet e marra nga Qeveria.

I njëjti është vetë-izoluar me punëtorët dhe familjen pasi që dyshohet se ka pasur kontakt me disa pacientë që dyshohet të jenë të infektuar me Covid-19, thuhet ne njoftimin e Policisë.

Menu Title