[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Moss e tepron, i del gjoksi jashtë në Javën e Modës në LondërLottie Moss ka rrezikuar seriozisht me paraqitjen e saj të fundit gjatë paraqitjes për Julien MacDonald në Javën e Modës se Londrës

Ajo ishte në rreshtin e parë për ta mbështetur dizajnerin Julien MacDonald dhe koleksionin e tij pranverë/verë 2020 të quajtur “Julien X Gabriela.

Lottie Moss ka bërë që të gjithë ta kthejnë kokën në drejtim të saj për shkak të veshjes se saj, ku ajo ekspozoi më shumë se duhet gjoksin.

Menu Title