[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Mrekulli: Mjekët në Spitalin e Pejës ia heqin pacientit tumorin 32 cm nga veshkaMjekët në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës kanë kryer një intervenim të vështirë, por fatmirësisht me sukses.Specialistët e repartit të Urologjisë në këtë spital ia kanë hequr pacientit tumorin 32 cm nga veshka.“Nuk eshte edhe qe spo punojme.

Sot e realizuam nje heqje te tumorit te veshkes me madhesi prej 32 cm. Intervenim i mundimshem dhe i gjate por i suksesshem. Falenderoj asistentet e mi Dr. Viganin dhe Dr. Kushtrimin, instrumentaret Majlinden dhe Vloren dhe posaqerisht ekipen e anestezionit Dr.Arditen, Malen dhe Gazmendin”, ka shkruar Dr. Shkelzen Elezaj.

Menu Title