[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëna e dëshmorit i turpëron Shpend Ahmetin dhe Ramush HaradinajnNëna e dëshmorit Rrahman Dini i është ankuar kryeministrit Ramush Haradinaj për kryetarin Shpend Ahmeti, që asnjëherë nuk i rregulloi djalit të saj varrin, që ra dëshmor. Ajo u ka thënë të dyve se vetëm po premtojnë, por asnjëherë nuk bën asgjë për këto varreza.

Në Ditën e Dëshmorëve të Prishtinës, familjarët e tyre po shprehen të pakënaqur me trajtimin që po u bëhet varrezave nga institucionet.

“Jetën këta e kanë dhënë për qita, e jo me met në baltë….”, thotë nëna e dëshmorit.

Ndërsa Kryeministri Haradinaj thotë se do të rregullohet varri i djalit të saj, që ka rënë dëshmor.

“Jo jo, duhet me rregulluar… besoj që rregullohet”

Ndërsa, nëna fajëson Ahmetin se ka premtuar se do ta rregullojë, e nuk e ka bërë asgjë për këto varreza.

“Inshalla se jam smu tu i dhanë votën atij edhe ju hiç nuk po gërzhiti…

“Jo jo gërrzitet… duhet pak me urgjencë me u krye projekti”, ka thënë pasta Haradinaj .

Ndërsa kryetari i Prishtinës, që ishte prezent thotë se “E kemi në ministri projektin…”.

“Amanet këta ki me e rregulluar, se vet ke premtuar që e ndreqi… ose po e rregullojmë vet … marre disa me i rregulluar disa jo… inshalla i ndreqni, inshalla nuk harroni, e mos rrokni 100 tjera telashe, rregulloni një herë këto”, i tha ajo Ahmetit.

Menu Title