[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëna e Ritës në vijat e frontit me Covidin në Britani, këshilla për çiftetNëna e Rita Orës është bashkuar më Shërbimin Britanik të Shëndetësisë (NHS), duke ndihmuar pacientët për shëndetin mental, pasi që ajo është psikiatre

Vera është angazhuar kundër Koronavirusit në Britani që në ditët e para ku kishte thënë se “duhet lënë të gjitha menjëanë dhe të përballen me pandeminë”.

Sot, ajo është parë e porsakthyer nga puna derisa ka bërë lutje që të “rrimë në shtëpi”.

“Detyra thërret! Ju lutëm qëndroni në shtëpi sa më shumë që mundeni, ne po bëjmë më të mirën”, ka thënë Vera.

Menu Title