[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëndega e LDK-së në Gjermani organizon Darken e Lamës 2019Nëndega e LDK-së për  Nordrhein Westfalen  ,s´bashku me Degen e LDK-së për Gjermani organizon manifestim për Darken e Lames 2019

me daten 03.11.2019.

Te interesuarit qe deshirojne të marrin pjesë në këtë Manifestim të lajmërohen te përfaqsuesit e Nëndeges më së voni deri tv merkuren

më 31.10.2019,ose në nr. e poshtëshënuar.Nga përfaqsuesit do njohfoheni për adresen ,kohen dhe kriteret tjera,pasi duhet rezervuar

vendet. Këtë mbrëmje do na argëton dueti Fatime & Adnan Ruhani.

Të ftuar janë persona nga Kosova dhe Mërgata. Me përshëndetje të përzemrta

Menu Title