[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nënshkruhet Udhëzimi Administrativ për unifikimin e çmimit të barnaveKryeparlamentari Kadri Veseli dhe ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, kanë nënshkruar Udhëzimin Administrativ për rregullimin dhe unifikimin e çmimit të barnave në nivel vendi.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli deklaroi se këtë reformë e kanë pritur gjatë dhe se me këtë po arrihet një qëllim të cilin janë shumë të kënaqur që po e realizojnë.

Sipas Ismajlit  gjendja në shëndetësi sidomos në aspektin farmaceutik ka qenë jo fort e mirë dhe se Kosova bashkë me Bjellorusinë kanë qenë të vetmet shtete që nuk e kanë pasur këtë udhëzim e që ka mundesuar keqpërdorimim e buxhetit të shtetit.

“Hera e parë që Kosova bëhet me udhëzim Administrativ që obligon të gjitha barnatoret të kenë çmime të njëjta për barna të njëjta” ka deklaruar Ismaili.

Menu Title