[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nëse e shihni këtë person, lajmëroni policinë 

Policia e Kosovës ka kërkuar bashkëpunim me qytetarët për një person i cili ka kryer veprën penale “Falsifikim i dokumenteve” si dhe “Legalizim i përmbajtjes së rreme”. I dyshuari për këto vepra penale është Marjan Veljçkoviç, i lindur me 13.05.1978.

Policia e autorizuar nga Prokuroria kërkon ndihmë nga qytetarët që nëse e shihni këtë person të njoftoni menjëherë policinë.

Për çdo informatë që mund të çojë në arrestimin e të dyshuarit, mund të kontaktoni policinë në numrat: 192 ose 080019999.

Menu Title