[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Nesër seancë e veçantë e Kuvendit, deputetëve u drejtohet Vasfije Krasniqi-GoodmanDeputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër në mbajtjen një seance të veçantë.Me rastin e shënimit të 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Kuvendi i Kosovës mban nesër seancë të veçantë, e cila do t’i kushtohet ngritjes së vetëdijes së shoqërisë për të mbijetuarat e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë.
Deputetëve do t’u drejtohet Vasfije Krasniqi-Goodman dhe seanca nis në ora 11:00.

Menu Title