[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet06.08.2020 Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtina

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ketë ndërprerje totale prej orës 00:00- 00:05

Vendet: Parku I, Parku II, Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e Re, Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët, Poterk, Plastika, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) dhe Kosmonte Foods.

Arsyeja: Kthimi me furnizimin nga Kosova A.

Ferizaj

1.

Në NS110/ 35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Pejë

1.

Në NS110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Degëzimi Voksh nga Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Kodet: 53000007006,53000007007, 53000007008, 53000007009, 53000007010, 53000007042, 53000007011,

Vendet: Vokshi, Pobërgja dhe Drenoci.

Arsyeja: Shtërngim i përçusve dhe pastrim trasesë, shkyçja bëhet ne stabiliment shpërndarësë ne Dranoc, degëzimi Voksh.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani kodi:( 73000005 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV ne shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar dhe montimi i distancerëve.

Prizreni

1.

Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Peqani (kodi: 32000007) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes Co.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesve nëpër fusha dhe ndërrimi i izolatorëve.

06.08.2020

Punime në projekte investive

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (Kodi:11000017) prej 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: Bregui Diellit (një pjesë), rr.Agim Ramadani, rr. B (një pjesë), rr.Mehmet Gradica, rr.Hyzri Talla (nje pjese), rr.Ndue Përlleshi, rr.Enver Maloku (një pjesë) dhe rr.Qamil Bala.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave.

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (Kodi:11000017) do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Bredu i Diellit 1 Trafa 1(Kodi: 11000017077 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Ngrohtorja (Kodi: 11000017092 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Ngrohtorja (Kodi: 11000017100 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Hyzri Talla (një pjesë), rr.Enver Malokuj(një pjesë) dhe rr.Qamil Bala.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Perparimi (Kodi:19100002) prej 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: rr.Robert Doll (një pjesë), rr.Bulevardi Bill Kllinton (një pjesë) dhe rr.Tirana (një pjesë)

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve ekzistues, kthinave dhe ormanit ekzistuese me transformator të ri, kthina të reja dhe orman të ri në Projektet Investive të KEDS-it Feeder 2 – Qyteza Pejton LOT 15-PP.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.13 Drini i Bardhe (Kodi:12000007) prej 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: Drini i Bardhë 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi dhe Arta.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve dhe kthinave ekzistuese si dhe ormanit ekzistues me transformator të ri, kthina të reja dhe orman të ri në Projektet Investive të KEDS-it Feeder 2 – Qyteza Pejton LOT 15-PP.

5.

Ne TS 110/10 kV Prishtina 6 nga dalja 10 kV Përparimi (Kodi:19100002) do të ndërprehen:

TS 10/0.4kV TS Mulliri i Prackut(Kodi: 19100002061 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Mulliri i Prackut(Kodi: 19100002102 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: rr.Robert Doll (një pjesë), rr.Bulevardi Bill Kllinton (një pjesë), rr.Ilaz Kodra (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve dhe kthinave ekzistuese, si dhe ormanit ekzistues me transformator të ri, kthina të reja dhe orman të ri në Projektet Investive të KEDS-it Feeder 2 – Qyteza Pejton LOT 15-PP.

07.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velania (Kodi:11000018) prej 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: Velania, Rezervoari dhe rr.Norbert Jokl.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformatorit dhe punimi i kokave.

2.

Ne TS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Velania (Kodi:11000018) do të ndërprehen:

TS 10/0.4kV TS Norbert Jorkli 2 Kodi:( 11000018090 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Norbert Jorkli 1(Kulla) Kodi: 11000018089 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Norbert Jorkli 1(Kulla) Kodi: 11000018107 ) nga ora 09:00 – 21:00.
TS 10/0.4kV TS Nexhmedin Haliti-Cakolli Grup Sh.p.k Kodi: 11000018123 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” Kodi: 11000018248 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Lute Fetahu –FFB –Trade Kodi: 11000018254 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: rr.Isa Kastrati, rr.Rrustem Statovci, rr.Tivari, rr.Shaip Spahia, rr.Sokol Sopi, rr.14 Tetori, rr. Nobert Jorkli, rr.Gazmend Zajmi (një pjesë), rr.Bedri Shala (një pjesë) dhe rr.Kaçaniku.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformatorit dhe punimi i kokave.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 17 Qafa (Kodi:12000011) prej 09:00-21:00

Vendet: rr. Fehmi Agani (një pjesë) dhe UÇK (një pjesë),.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve dhe kthinave ekzistuese me transformatorë të rinj dhe kthina të reja në Projektet Investive të KEDS-it P2-P3 Feeder 2, LOT 15, në TS Qafa 1 dhe TS Qafa 2.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 16 Lulishtja (Kodi:12000010) prej 09:00-09:15 dhe 20:45-21:00

Vendet: rr. Fehmi Agani (një pjesë).

Arsyeja: Largimi i lidhjeve unazore të tensionit të mesëm.

5.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

6.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

07.08.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (Kodi:30034005) nga ora 09:00-10:00.

Vendet: Mamush, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Menu Title