[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Njoftimi i KEDS: Këto vende do të mbesin nesër pa rrymëNjoftimi i KEDS: Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë. Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet. Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

  1. 10/04kVTS:F.K. KOPERATIVA- (Kodi: 15018020026) prej ores 10:30 deri në ora 12:30.

Vendet: TS Fushë-Kosovë- KOPERATIVA.

Arsyeja: Lidhja e buhollcit dhe termometrit.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Nr. 13 Drini i Bardh-Furra  (Kodi: 12000007) prej ores 10:30 deri në ora 13:00.

Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta.

Arsyeja: Rregullimi I ndërprerësve.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Nr. 18 Arbëria 2 (Kodi: 12000012) prej ores 13:30 deri në ora 16:00.

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Rregullimi I ndërprerësve.

 

4.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II,Albana e Madhe te

Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

5.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te

Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe

konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i

përçuesve.

6.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Lp 35 kV Batllave (Kodi: 140150) prej ores 08:00 deri në ora 09:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina,

Bërveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti, Ujësjellësi rajonal “Batllava”

dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i

përçuesve.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndrrim shtyllash, izolatorësh, shkarkuesve katodik dhe kontrollim për vaj i

transformatorëve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri

Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali,

Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët dhe ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Shkozë.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqë.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe mirëmbajtje.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kollë, Vërnica, Reznik, Shallc, Druvar dhe Mihaliq.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, shkarkuesve katodik dhe kontrollimi për vaj i

transformatorëve.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dubrava-Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë,

Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash dhe izolatorësh.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Deçani  (Kodi: 53000003) prej orës 10:00 – 10:15 Si dhe nga ora 15:45 – 16:00

Vendet: Deçani-qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj,

Carrabregu.

Degëzimi 10kV(Kodi: 53000003:011,018,014,010,009,019,015,013.) prej orës 10:00 deri në ora  16:00

Vendet: Ramosaj, Carabreg, Spitali, Letaj, Bonitad dhe Demhasaj.

Arsyeja: Vendosja e një shtylle B/1600/12m dhe një shtylle B/1000/12m dhe bartja e rrjetit  të tensionit

të mesëm.

Prizren

 

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mamushë, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbicë e Ulët I, Serbicë e Ulët II, Lagjja Medvec dhe

Pompat e Ujit.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe përforcimi i shtyllave.

21.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

TS  110/35/10kV Prizreni I do të ndërprehet:

TS 35/10kV Zhuri  (Kodi: 300350)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Ujësjellësi, Lagjja Omaj dhe Ademaj në Zhur, Kampi Behktel-Enka, Dogana Vermicë,

Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhub, Planejë, Vërmicë, Mile, Plane, një pjesë e Zhurit, Zhur,

Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit,

Grazhdanik, Billushë, Afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e

Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishtë, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II,

Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

  1. Dragash ana 10kV (Kodi: 300360) prej ores 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e

Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e

Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta e Mjeksisë

Familjare, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg,

Zaplluxhe, Afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi,

Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran

Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci I Ulët,

Krsteci I Nalt, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne

dhe Rematex.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

3.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 35 kV Dikanca (Kodi: 300370) prej ores 09:00  deri në ora 17:00.

Vendet: Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, Fshati Brod dhe afariste: N.P.T

“Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe

Radesh.

LP 35 kV Eurokosi (Kodi: 30040001) prej ores 09:00  deri në ora 17:00.

Vendet: Eurokosi.

LP 35 kV Hidrocentrali Orqusha (Kodi: 30050000) prej ores 09:00  deri në ora 17:00.

Vendet: Hidrocentrali Orqusha.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Punime nga Investimet

 

21.11.2019

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drenasi 2 (Kodi: 16021002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i rrjetit ekzistues 10 kV.

2.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  J 14 Jumco (Kodi: 10000004) prej orës 09:00 – 09:30 si dhe nga ora 17:00-17:30

Vendet: Jumko, Zona Industriale një pjesë.

TS 10/04 kV  Pacollt (Kodi: 10000004052,) prej orës 09:00 deri në ora 17:30

Vendet:

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformotorit dhe i kthinave në TSB ekzistuese.

21.11.2019

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS   110/10   kV   Vushtrria   2 do të ndërprehet:

Dalja   10   kV  Martiraj  (kodi   73000009)  prej orës 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e  shtyllës 12/1600.

 

Prishtinë

1.

TS   35/10kV   Badovci  do të ndërprehet:

Dalja   10   kV  Hajvalia  (kodi   10014002)  prej orës 08:00 – 09:00 si dhe nga ora 15:00-16:30

Vendet: Hajvalia.

TS   10/04kV   PACOLLET  (kodi  10014002029)  prej orës 08:00 deri në ora 16:30

Vendet:TS   PACOLLET

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi  i asetit.

Menu Title