.
×

Nxënësja që shet pikturat për të blerë ilaçeNjë nxënëse nga Prishtina, e cila vuan nga një sëmundje e rrallë, pikturon dhe i shet ato për të blerë medikamente. Ilaçet që ajo përdorë kushtojnë mijëra euro dhe mund të blihen vetëm jashtë Kosovës.

Për më shumë shiko videon e plotë:

VIDEO