.
×

Pacolli: Kërkoj nga Qeveria që bashkatdhetarëve t’ua mbulojë shpenzimet e sigurimit kufitar 

Kryesuesi i Delegacionit Teknik për bisedime për fushën e sigurimeve dhe Karton të Gjelbër, Rrahim Pacolli, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që bashkatdhetarëve t’ua mbulojë shpenzimet e sigurimit kufitar.

Ai përmes një statusi në rrjetin social facebook ka shkruar se sot ishte i pranishëm në ceremoninë e lansimit të softuerit për pagesën online të policave të sigurimit kufitar.

Statusi i plotë:

Sot isha i pranishëm në ceremoninë e lansimit të softuerit për pagesën online të policave të sigurimit kufitar. Njëkohësisht, kërkova nga Qeveria e Kosovës që bashkatdhetarëve t’ua mbulojë shpenzimet e sigurimit kufitar, ashtu siç ishte marrë vendim në vitin 2013 për Luginën e Preshevës. RrP