[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Për këto fotografi të Donaldit e Melanias po flet tërë bota, shkaku është interesantQëkur është zgjedhur president i ShBA-ve, pëshpëritet për marrëdhëniet ndërmjet Donald Trumpit e bashkëshortes së tij Melania. Çifti gati kurrë në publik nuk këmben butësi dhe i shmangte kontatit fizik.

Sidomos Melania ka qenë e ftohtë thuaja në të gjitha fotografitë, në të cilat është me bashkëshortin, dhe përherë qarkullojnë thashethem se çifti presidencial nuk duron të bëjnë jetë të veçuar.

Për këtë shkak, shumëkush ka mbetur i befasuar kur çifti presidencial kanë shëtitur nëpër bar para Shtëpisë së bardhë në rrugë deri te helikoipetri, me ç’rast njëri tjetrit i kanë shfaqur simpati.

Ndoshta një arsye e mundshme për ëndjen e papritur të bashkëshortëve është për faktin se ata po shkonin në tubimin në Orlando, i cili paraqet fillimin zyrtar të fushatës së Trumpit për zgjedhjet e ardhshme presidenciale të vitit 2020.

Menu Title