.
×

Përplasja e plotë përmes videos ndërmjet Xhavit Halitit dhe Anton Qunit 

Pamjet përplasjes ndërmjet nënkryetarit të Kuvendit, Xhavit Halitit dhe deputetit të LDK-së, Anton Quni.
E gjithë kjo përplasje erdhi lidhur me çështjen e 8 milionë markave të dhuruara në kohën e luftës.

Shikoni pamjet më poshtë:
KLIKO KETU PER VIDEO