.
×

Përplasje në Kuvend ndërmjet deputetëve të LDK-së e AAK-së: Ismet Beqiri: Donika mos shpifNjë përplasje në Kuvendin e Kosovës ka ndodhur ndërmjet deputetëve Ismet Beqiri, Donika Kadaj e Nuredin Ibishi. Shefi i GP të LDK-së Ismet Beqiri ka kërkuar përgjegjësi nga deputetja Donika Kadaj-Bujupi për fjalët e thëna në Kuvendin e Kosovës se LDK po e keqpëdor një minerë të Kosovës. “Donika mos shpif. Ne jemi partia e madhe. Hulumto ti pra se kush qenkan ata bashhkëpartiak të Isa Mustafës dhe njerz të LDK-së që po i shfrytzojkan”, tha Beqiri.

I menjëhershmë ka qenë kundërpërgjigja e Donika Kadajt, duke  quajtur z. Beqiri avokat të kryeministrit.

“Më vjen keq që Ismeti ka mbetur me u ba avokat i Kryeministrit. Hala pa i bërë 100 ditë jeni bërë me ju kajtë Rahoveci”, ka reaguar Kadaj-Bujupi.

Deputetja e AAK-së ka thënë se Nuredin Ibishi i di të gjitha për keqpërdorimet në Minierën e Drazhnjes.

Pas kësaj ka reaguar Nuredin Ibishi. Ai ka kërkuar nga deputetja e AAK-së që të mos shpifë.

“Kjo është shpifje dhe shtrembërim faktesh”, ka shtuar ai.