[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Plaku me plis thotë se edhe “ktynehere” ka pas persona me LGBTIQ po që nuk e kanë pranuarËshtë mbajtur Parada e Krenarisë, me moton ‘Për kon t’rreh zemra’, në sheshet e Prishtinës ishin mbledhur shumë njerëz nga komuniteti LGBTIQ por edhe njerëz të tjerë që kishin dalur ta përkrahin këtë komunitet, shkruan Botapress.info

Në Prishtinë  ka filluar Java e Krenarisë, ndërsa sot në qendër të qytetit është duke u organizuar parada e komunitetit ‘LGBTI’. Moto e kësaj parade për sivjet është “Për kon t’rreh zemra”. Ndërkohë sheshit kryesor të Prishtinës është parë një numër i shtuar i pjesëtarëve të Policisë së Kosovës.

Botapress ka folur me një të moshuar ku është pyetur se a e din pse është kjo paradë dhe është përgjigjur me po, kur është pyetur nga Gazeta Botapress se në kohët e kaluara” ktynehere” a ka pasur përsona të till, i moshuarai ka thënë për gazeten Botapress se ka pasur edhe atëhere vetëm pse nuk kanë treguar dhe nuk kanë pasur guxim sepse askush nuk i ka përkrahur, ndryshe në atë kohë sipas këtj të moshuarit këta persona janë quajtur “dylbera”, shkruan Botapres.info

I moshuari në fjalë ishte du i pri paradës dhe duke mbajtur me krenari flamurin e këti komuniteti, shkruan Botapress.info

Menu Title