.
×

  Poetja Rita Saliu vjen me vëllimin e ri poetik “Ndjenjë perëndie”  Prej sot, (e martë 16 shtator) në duart e lexuesve do të jetë vëllimi më i ri poetik “NDJENJË PERËNDIE” i autorës së njohur Rita Saliu.

E botoi shtëpia botuese “Saga”, kurse përgatitjen e përsosur teknike (kopertinën dhe dizajnin) e kreu Donart Aliu