.
×

Premiera botërore të filmave në sezonin vjeshtor të Kinemasë ABC  *KDSHF”GENCI” ne sezonin vjeshtor te Kinemase ABC, përveç programit te rregullt dhe te pasur me Premiera Boterore te filmave te zhanreve te ndryshme, te njejtit do te filloj ti shfaq edhe Premiere per Media dhe  bashkëpunëtorë*

 

*Premiera e pare per media dhe bashkepunetore do te jete Premiera Boterore e Filmit “THE EQUALIZER” me aktorin e famshëm Denzel Ëashington, e cila do te shfaqet te enjten dt: 25 shtator 2014, ne ora 13:00.*

 


film 1

*“THE EQUALIZER” -Premiere Boterore per publikun do te shfaqet nga dt: 25 Shtator 2014, çdo natë në ora 22:00.*

 

 

*Programi i shfaqjes se filmave ne Kino ABC eshte si vijon:*

 

film 2

*Në ora 18:00 dhe 20:00 – “THE MAZE RUNNER” Digjital*

 

Aksion/Aventurë/Mister*;* 1 orë 53 min

http://ëëë.youtube.com/ëatch?v=Xv8ffeBcRC8

*TEMA:* Adoleshenti Tomas zgjohet në një oazë në mes të një labirinthi të  madh. Rreth tij janë edhe disa moshatarë të tij, të cilët nuk e dinë si kanë përfunduar në atë vend. Ata mundohen të ikin nga ai vend çdo ditë, por asnjëri nuk ia del. Edhe pse Tomasi nuk mban mend gjë, labirinthi i duket i njohur.

*Rolet:* Thomas Brodie-Sangster, Dylan O Brien, Ëill Poulter, etj.

*Regjia:* Ëes Ball

 

 

*Në ora 22:00 – “THE EQUALIZER” Digjital*

 

Aksion/Aventurë/Krim/Triller*;* 2 orë 11 min

 

http://ëëë.youtube.com/ëatch?v=-3V0cchHy60

 

*TEMA:* MekKoli beson që tashmë e kishte lënë mënyrën e vjetër të jetës dhe po fillonte një jetë të re. Por, kur takon një vajzë të re, që ishte nën kthetrat e një gangsteri të poshtër rus, ai nuk mund të rrijë duarkryq. I pajisur me aftësi të rralla, MekKoli, e le pensionin e tij dhe jepet pas bërjes së drejtësisë. Kështu, kushdo që nuk ka mundësi të kthehet në nivel të barabartë në drejtësi, mund të kërkojë ndihmën e MekKolit. Ai është Barazuesi i shanseve për të gjithë.

*Rolet:* Denzel Ëashington, Chlöe Grace Moretz, Marton Csokas, etj.

*Regjia:* Antoine Fuqua

 

*Për informata dhe rezervime te biletave thirrni FALAS: 0800 22 222*

 

*dhe [email protected] <[email protected]>, ëëë.kinoabc.info

<http://ëëë.kinoabc.info/>, fb: Kino ABC*