[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Prishtinasve u kërkohet në mënyrë të pazakontë vendosja e maskaveMesazhi për ta vendosur maskën në mënyrë që të parandalohet infektimi me koronavirus, në Prishtinë ka filluar të jepet edhe me anë të një mënyre goxha të pazakontë.

Nëpër shtyllat e rrugëve të kryeqytetit janë vendosur disa afishe të llojit të njoftimeve si kur dikush ndërron jetë.

Kështu, iniciatori anonim i kësaj vepre tërheqë vërejtjen se nëse nuk respektohet rregulli i maskave, në këto shtylla mund të jetë fotografia dhe emri i nënës suaj, duke aluduar se qytetarët janë duke e rrezikuar shëndetin e prindërve të tyre në rastet kur nuk vendosin maska.

Menu Title