.
×

Propozimi për martesë që i kushtoj shtrenjtë një çiftiNjë propozim për martesë që shkoi shumë keq. Një tip ka zgjedhur që gjatë një xhiroje me varkë me shoqërinë dhe vajzën me të cilën ka thurur ëndrrat për të ardhmen të bëjë dhe hapin e madh, propozimin për martesë. Por çfarë ndodh, teksa pankartat nga bregu u lexuan dhe mesazhi pjesërisht u mor nga vajza, ai nxjerr unazën dhe aty ndodh hataja. Nga gëzimi, vajza thotë Po, por pa dashje dora godet unazën dhe objekti i çmuar bie në ujë.

Tani ajo që ndodhi, ndodhi, por dy këshilla mund ti japim.

-Të dashur meshkuj: Herë tjetër që bëni një propozim, mundësisht evitoni ujin.
T-ë dashura femra: Nëse nuk evitohet uji, përpiquni të mos e bëni atë që patë në video.
Dhe tani nuk mbetet gjë, vetëm të kërkojmë unazën nën ujë.