.
×

Rebel a.k.a Unikkatil përshëndet nga PrekaziUnikkatil viziton kompleksin memorial të Adem Jasharit.Reperi i cili është mjaft i pëlqyer për publikun Viktor Palokaj i njohur me emrin e tij artistik Unikkatil, ka publikuar një foto në rrjetin e tij Instagram. Pikërisht sot, në Epopenë e lavdishme të UÇK’së, Viktori ka postuar një foto në të cilën ka shkruar: Të Kulla e Bacës Adem! Lavdi!!!.Ai në foto duket se ka shkuar për të vizituar Prekazin, në nder të komandantit legjendar Adem Jashari, ndërsa ka qenë te kompleksi në kohën kur ka qenë në Kosovë.K.l.iko në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…⬇