[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Rrëfim i Vlorës: Jeta ime në ISIS, çka haja e çka pashë atjeVlora (emri i vërtetë i njohur për redaksinë) ka shkuar në Siri shumë e re. Ajo ende ka frikë nga dora e zgjatur e IS. Ndaj kushti për bisedë ka qenë që të mos prezantohet dhe t’ia ndryshojmë zërin.

Po çfarë mendon Vlora sot për shkuarjen e saj në Siri, si e ka përjetuar kohën e jetës në “Shtetin Islamik”, vrasjen e dy bashkëshortëve, a ka parë edhe vetë vrasje dhe tmerre të kryera nga IS, si ka jetuar dhe çfarë ka ngrënë, a e ndjen veten fajtor për përfshirje në një luftë në vend të huaj, a është penduar, si e sheh jetën në të ardhmen. Ndiqni rrëfimin ekskluziv të Vlorës për DW.

Rrëfim ekskluziv i Vlorës: Jeta ime në IS dhe pritjet pas kthimit në Kosovë

Rrëfim ekskluziv për DWVlora (emri i vërtetë i njohur për redaksinë) ka shkuar në Siri shumë e re. Ajo ende ka frikë nga dora e zgjatur e IS. Ndaj kushti për bisedë ka qenë që të mos prezantohet dhe t'ia ndryshojmë zërin. Po çfarë mendon Vlora sot për shkuarjen e saj në Siri, si e ka përjetuar kohën e jetës në "Shtetin Islamik", vrasjen e bashkëshortëve, a ka parë edhe vetë vrasje dhe tmerre të kryera nga IS, si ka jetuar dhe çfarë ka ngrënë, a e ndjen veten fajtor për përfshirje në një luftë në vend të huaj, a është penduar, si e sheh jetën në të ardhmen… Ndiqni rrëfimin eksluziv të Vlorës për DW. Me te kanë biseduar Esther Felden, Bahri Cani dhe Matthias von Hein.

Publiée par DW Shqip sur Mardi 15 octobre 2019

 

Menu Title