[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sëmuret Ismet Peja, a është i prekur me COVID-19 ?Po mbahet koncerti i organizuar i këngëtarëve Ismet dhe Visar Peja.Ndonëse ishte paraparë në këtë koncert të merrte pjesë edhe këngëtari i njohur i muzikës popullore, Ismet Peja, ai për shkaqe shëndetësore nuk ka mundur të jetë prezent dhe të këndojë.

Tani, koncerti është dukë u zhvilluar nga i biri i tij, Visar Peja. Koncerti është duke u mbajtur në qytetin e Gjakovës dhe po transmetohet në Klan Kosova, shkruan Botapress.info

Menu Title