[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sërish prinë Prishtina, këto janë komunat tjera që u prekën nga COVID-19 sotRekord i ri u shënua në 24 orët e fundit në Kosovë me numër të lartë të rasteve me COVID 19.Gjithsej 214 raste të reja u konfirmuan.

Sërish sonte prinë Prishtina me numrin më të lartë.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 68 raste, komuna Ferizaj 55 raste, komuna Mitrovicë 35 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime.

Menu Title