[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shënohen rastet e para me koronavirus në Danimarkë, Norvegji dhe EstoniKoronavirusi vazhdon të përhapet në të gjithë botën. Danimarka. Norvegjia dhe Estonia janë vendet e fundit që njoftojnë rastet e tyre të para me koronavirusin.

prekura nga koronavirusi në Kinë, sipas Institutit Norvegjez të Shëndetit Publik.

Instituti e konsideron rrezikun e infeksionit nga individi si shumë pak të mundshëm. Personi u vendos në karantinë në shtëpinë e tij.

CNN Berlingske Media raportoi se një gazetar në një kanal TV në Danimarkë është rasti i parë i konfirmuar në vend.

Gjithashtu, Estonia njoftoi gjithashtu rastin e parë të konfirmuar të virusit.

Ministri i Çështjeve Sociale Tanel Kiik tha për Televizionin Eesti (ETV) se personi i infektuar ishte një shtetas i Iranit që shkoi në Estoni të Mërkurën. Pacienti ndodhet në karantinë.

Menu Title