.
×

Shikoni kërcimin e jashtëzakonshëm të këtij qeniDihet që qentë bëjnë kërcime të larta. Në videon që do të shihni më poshtë ju do të habiteni me kërcimin e jashtëzakonshëm që bën ky qen, transmeton Botapress.info

Ai merr një hov të madh dhe me ndihmën e një personi ai arrin të kërcej lartë, madje duke e shkelur atë në shpinë.Video është shpërndar jashtëzakonisht shumë, sidomos nga adhuruesit e qenve, transmeton Botapress.info

Qeni duket se është një pastor gjerman, shiko videon në fjalë:

VIDEO