[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shikoni të plotë hartën në të cilën tregohet se sa hektar humb Kosova(Foto)Nga Hyzri Salihu

Kombin Shqipëtarë nuk ka kufijë që mundë ta ndajë ndërmjet veti.

 

Shqipëria Etnike nuk pranon Përcaktime të kufijve me fqinjët e saj në këtë formë siq po tentohet të ndodhë Demarkacioni ndërmjet Kosovës e Mali të Zi që vazhdon të mbajë të okupura tokat e Shqipëris Etnike .

 

Konferenca e Ambasadorve në Londër (29 Korrik 1913) e cila ja dhuroi fqinjeve malazes padrejtsisht pjesën më të madhe të Malësisë së Madhe, kurse tash fatkeqsisht nga disa lider shqipëtar të pa ndërgjegjshëm kanë nënshkrue marrveshje duke i dhuruar prap tokë Mali të Zi .

Kjo është dy herë Tradhti e para duke pranuar dhe legjitimuar Konferencen e Londrës 1913 dhe e dyta duke nenshkruar me dor të vet prap mi dhanë tokë  Mali të Zi nga Kosova Martire.

Qeveritë apo lidertë politikë shkojnë e vinë po toka e Shqipëris Etnike e larë me gjakë historikisht nuk pranon të ndryshojë dhe do të kërkojmë ta mbrojmë me gjdo qmim.

Nuk mundë të pranojmë apo arsyetojmë veprimin e gabuar të një ish Kryeministri apo Qeverie në dëmë të tokave Shqiptare.

 

Evropa duhet ti heqë vizat për Shqipëtarët në Kosovë pa kushte .

Kombi Shqiptarë si pasardhsë Pellazgo-ILIRË është themelues i Qytetrimit Evropian e të mbetet i ndarë padrejtsisht dhe i izoluarë është kundërthënje logjike nga ana e Evropës sot.

 

Shqipëria Etnike do të Bëhet me kufijtë etnikë realë , nuk ka kufijë që i ndajnë Shqipëtarët ndërmjet veti.

 

Hyzri Salihu

Koordinator i FBKSH,së

Shqipëri Etnike-Mërgatë

 

 

Menu Title