[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shkon në 3 numri i qyteteve ku ndalohet hyrja, më shumë se 20 milionë njerëz të izoluar në KinëKufizimet e udhëtimit janë vendosur në Ezhou, qyteti i tretë kinez që preket nga masat që synojnë kontrollimin e përhapjes së koronavirusit.Stacioni hekurudhor i Ezhou është mbyllur “me qëllim që të kryejë plotësisht parandalimin dhe kontrollin e llojit të ri të pneumonisë që shkakton koronavirus, të ndërpresë në mënyrë efektive transmetimin e virusit, të frenojë me vendosmëri përhapjen e epidemisë dhe të sigurojë sigurinë dhe shëndetin e njerëzve”, sipas një deklarate të së enjtes nga Selia e Kontrollit të Sëmundjeve të Koronavirusit të Qytetit Ezhou.

Më parë gjatë ditës, transporti publik dhe rrjetet e transportit në distanca të gjata u pezulluan në Huanggang aty pranë, sipas qeverisë së saj komunale.

Tregu qendror i Huanggang është mbyllur përkohësisht, si dhe të gjitha vendet e argëtimit, sallat publike, kinematë dhe qendrat e turizmit.Makinat që hyjnë dhe dalin nga qyteti do të kontrollohen po ashtu do të maten edhe temperaturat e njerzve.

Menu Title