.
×

Shkupjania që çmend rrjetet socialeQuhet Kristina Koçova dhe është nga Shkupi. Përfundimisht mund të jetë e denjë për garat e fundshpinave më të mira që organizohen në Brazil apo në vende të tjera të Amerikës Latine. Merret me modelim dhe gjithçka është pasojë e punës në fitness. Fotot e saj qarkullojnë dendur në rrjetet sociale me komplimenta për anën e saj “B”.

 

shkupjanja 2

 

shkupjanja  3