[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shmangia nga tatimi përmes kuponëve të rrejshëmShmangia e lëshimit të kuponëve fiskalë, u mundëson bizneseve që t’u ikin obligimeve tatimore, duke krijuar evazioni fiskal, krim të organizuar dhe dëmtim të buxhetit të Kosovës.

Procesi i fiskalizimit të bizneseve në Kosovë ka filluar qysh në vitin 2010. Por, ky proces nuk është përmbyllur me vendosjen e një rregulli që vlen për të gjithë njësoj, ngase ende paraqiten biznese që nuk përfillin fiskalizimin.Këta janë disa kuponë jofiskal që lëshojnë disa nga bizneset në Kosovë.

Shkrimin e plotë e gjeni në REL.

Menu Title