[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Shtatë vëllëzërit Geci të gjithë në mbështetje të princeshës së tyre Marigona Gecit dhe LDK -së!Botapress 21 Shtator – Ata i bëjnë thirrje qytetarëve të Kosovës ose sot ose kurrë te mobilizohemi i madh e i vogel ta kthejmë Republiken e Kosovës në binaret e vet në rrugën e saj drejtë Evropës e në miqësi të përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës .

Qe 13 vite kur Kosovën e moren në dorë të padishmit e qiten nga binaret e izoluan , vodhen dhe e  shkatërruan deri në  palcë,  andaj të bashkohemi rreth LDK -së dhe ta kthejmë me binar aty ku na la amanet Presidenti Rugova, raporton Botapress.

Menu Title