.
×

Si u vra para 18 vjetësh Skender Gashi pjestar i TMK-së (VIDEO)Familja nga Sopniqi i Rahovecit ka kritika të mëdha për drejtuesit e shtetit.

 

Kjo familje kërkon zbardhjen e vrasjes së ish-luftëtarit të UÇK-së dhe eprorit të TMK-së, Skënder Gashit.

 

Vrasje që ndodhi 18 vjet më parë