[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Sokol Havolli ka një propozim interesant për rendin e ditës para Demarkacionit 

Sokol Havolli, ish-këshilltari i kryeministrit Mustafa ka dhënë një propozim interesant para se të votohet Demarkacioni në Kuvendin e Kosovës.

Sipas Havollit së pari në rend të ditës duhet të jetë emërimi I një kryeministi dhe një Qeverie teknikë për një vit e pastaj të votohet Demarkacioni.

Ja postimi i Sokol Havollit në Facebook

 

Pika e rendit të ditës para demarkacionit në Kuvend duhet të jetë emërimi i një kryeministri dhe Qeverie teknike për një vit.

Abuzimi, mashtrimi dhe dhuna që ka bërë kjo Qeveri për demarkacion nuk meriton as që demarkacioni as të rrëzohet e as të kalohet me ta në udhëheqje.

Menu Title