[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Stafi i Infektivës bëjnë shqiponjën me duarSta i Klinikës Infektive vazhdon të kujdeset 24-orë për pacientët e dyshuar dhe diagnostikuar me Covid-19.Në foton e realizuar nga specialisti dr. Murat Mehmeti, shihet vetëm një pjesë e stat, e përgatitur me masa mbrojtëse për ta realizuar vizitën dhe kontrollin për pacientët.

Mjekët dhe infermierët meritojnë falënderime pafund, pavarësisht rrezikut që ju kanoset, ata po japin maksimumin për mjekimin e pacientëve.

Menu Title