.
×

“Supermakina” 5000-dollarëshe (Foto)Makina e prodhuar nga një djalosh kushton shumë në pak nga sa duket se vlen.

Kjo është një nga makinat më të bukura që arsyeton dhe tejkalon vlerën që duhet paguar për të, e që është rreth 5000 dollarë.

Por, ky çmim i ultë arsyetohet me shpejtësinë e ultë: makina e ka maksimumin e shpejtësisë 60 kilometrave në orë.

Ajo është e prodhuar nga Chen Yanxi, një i ri i apasionuar pas dizajnit të makinave.

Ajo për të parën herë u prezantua në panairin e makinave në Hainan.

Yanxi05  Yanxi04Yanxi03Yanxi02