.
×

Tag Archives: Itali Gezim Muçolli

Gëzim Muçolli: Pak Kosova veç tash edhe Italia!

Derisa po bëhemi gati për ta përcjellur fushatën e ardhshme zgjedhore për Parlamentin e Kosovës, tashmë kam pranuar kushedi sa mesazhe nga miq e mikesha të angazhuar në politikën larg(shkurt) pamëse të klasës aktuale politike kosovare. Të gjithë janë të vendosur të fitojnë. Të gjithë duan të bëhen ministra e kryeministra. Të gjithë kanë besim në fitore dhe ftojnë të bëhem pjesë e saj. Natyrisht me votën time e të familjarëve të mi. Edhe me ndikimin shoqëror e miqësor te miqtë dhe shoqëria ime. Iu duhet vota ime, për ta forcuar demokracinë. E dijnë se jam edhe veteran, sepse kam votuar në të gjitha rastet kur është votuar pas çlirimit të Kosovs Pra thjesht po ma lypin të gjithë, votën . Nga sonte edhe…