[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Të paktën 128 mijë njerëz kanë humbur jetën nga Covid-19 në ShBASHBA deri më tani ka raportuar 2.711.603 raste me koronavirus në SHBA, derisa të paktën 128,385 njerëz kanë vdekur nga virusi, sipas raportit të rasteve të Universitetit Johns Hopkins.Të enjten, Johns Hopkins raportoi 25.345 raste të reja dhe 323 vdekje të raportuara.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet e vendit, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA, si dhe rastet e riatdhesuara.

Shtetet e Bashkuara vendosën një numër rekord dje të rasteve të reja të koronavirusit përbrenda një dite të vetme, duke pasur kështu më se 50,000 të infektuar.

 

Menu Title