[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Të shesësh veshkën për të shkuar në EuropëEmigrantët afganë janë të gatshëm të shesin edhe veshkën për të siguruar para për të mbërritur në Europë për një jetë më mire.

Veshkat shiten kryesisht nga emigrantë dhe refugjatë afrikanë të cilët po përpiqen të mbledhin para për të marrë nga Egjipti në Evropë.

Por anëtari i vjetër i bandës i tha BBC se pothuajse gjysma e dhuruesve nuk paguhen pas operacionit. Hiba mbeti me një veshkë dhe pa para pasi u mashtrua nga kriminelët pas operacionit të saj.

Qeveria egjiptiane thotë se ka fituar vlerësime ndërkombëtare për mënyrën si po lufton krimin.

Menu Title