[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tollovi te “kafet e rakisë”: Policia shpërndan të rinjtë që po prisnin rend për t’u ulur nëpër lokale 

Presin në këmbë për të gjetur një vend në kafene, por sonte Policia e Kosovës nuk i lejoi ‘të presin në të ftohtë’ të rinjtë prishtinas.

Në vendin e njohur si “kafet e rakisë”, Policia e Kosovës ka shpërndarë të rinjtë që po prisnin përpara lokaleve për të gjetur vend që të ulen.

Shpërndarja e të rinjve, mëson lajmi.net ka ndodhur për shkak të mos-respektimit të distancës sociale dhe për arsye se tek shumica e tyre ka munguar maska e që janë dy nga masat e autoriteteve shtetërore në luftimin e pandemisë.

Në vendin e njohur si “kafet e rakisë” kanë qenë rreth 100 të rinj të cilët janë shpërndarë nga policia, përveç atyre që kanë qenë të ulur nëpër kafene.

Menu Title