[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Tuna këtë javë më mirë në DWS (Foto)Altuna Sejdiu – Tuna ka pasur një paraqitje më të mirë se të javës së kaluar në Dancing With The Stars Albania

Këngëtarja Altuna Sejdiu – Tuna ka marrë pikë dhe lëvdata nga juria për paraqitjen e saj të sotme në Dancing With the Stars Albania.

Këngëtarja ka folur edhe për punën me Erin, partnerin e saj të cilin e ka quajtur një artistë të vërtetë.

Në fund ajo është shpërblyer më 24 pikë nga juria e këtij festivali.

 

 

Menu Title