.
×

Vajzat dhe gratë presin në rend para Postës për qerpikë e vetulla



Rendi është i gjatë, dhe nuk kanë shkuar për Postë por tek një sallon grimi, ku bëhën vetullat, grimi, thonjët, qerpikët, depilimi. Aty vajzat presin ta bëjn një termin që vetullat dhe qerpikët të bëhën nga duart e Elina Muharremi  ashtu siç quhët dhe salloni në fjalë, shkruan Botapress.info

Salloni gjendet afër postës së Kosovës dhe janë gjitha shërbimet, si manykyr, pedykyr, mbjellje thonjesh, mbjellja e qerpikëve, definimi i vetullave, grim dhe flokë, aty vajzat presin pasi nuk është vetëm mirë por edhe shumë lirë, shkruan Botapress.info

Për me teper kontaktoni në faqen e tyre në Instagram @studio.elina dhe po ashtu në faqen e tyre në Facebook në studioelina1.

Adresa e saktë: Bardhë- Dardani në Prishtinë tek Posta e madhe 10000 Prishtina ose në numrin kontaktues : 049-131-901