.
×

Vëllezërit Geci të bashkuar në një tavolinë për Festën e BajramitAta nuk janë pak. Janë familje e madhe edhe pse të shpërndarë anembanë Kosovës. Janë 7 vëllezër dhe kanë një batalion fëmijësh, djem, vajza, reja, nipa, mbesa… Vëllezërti Geci janë bashkuar për drekën e Festës së Bajramit dhe kanë uruar gjithë shqiptarët kundo që janë, përcjellë Botapress.